Dansklærer til indskolingen på projektbaseret skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Læringshuset har snart 2-års fødselsdag. Før Læringshusets opstart var vi to skoler, som nu er fusioneret til en ny projektbaseret skole. Vi er midt i at skabe fælles kultur og praksis og det er en spændende rejse, som er for dig, der trives med teamsamarbejde, og som brænder for at være med til at skabe Fremtidens Skole i en spritny bygning, der understøtter samarbejde, anderledes læringsmiljøer og projekter.

Vi mangler dig, der er uddannet lærer med linjefag i dansk i indskolingen. Hvis du kan undervise i DSA, engelsk og idræt er det en fordel – og hvis du har andre kompetencer, er det også muligt at få dem i spil.

I Læringshuset arbejder vi tæt i årgangsteams og med projekter. Vi samarbejder med Lego og teknologi er en del af undervisningen. I indskolingen er pædagogerne med i en del af undervisningen og i teamsamarbejdet omkring eleverne. 

Du får stor indflydelse på udvikling af læringsforløb, der understøtter elevernes samarbejdskompetence, kreativitet og kritiske tænkning.

Du får gode kolleger og bliver en del af et professionelt arbejdsfællesskab med fokus på dét, der virker. Du vil helt sikkert nyde godt af den gode energi og fællesskabet i teamet, og du bliver hjulpet godt ind i opgaverne og opstarten på skolen.

Du skal søge job hos os, hvis:

  • Du er uddannet lærer og vil være med til at forme Fremtidens Skole
  • Du har de undervisningskompetencer, vi søger
  • Du fungerer godt i selvstyrende teams og med fleksible skemaer
  • Du er ambitiøs med dit fag og dit lærerjob

Er du nyuddannet lærer får du reduceret skema og bliver en del af en gruppe nyuddannede lærere, der mødes og sparrer og udvikler sig sammen.

Du bliver en del af et team af dygtige kollegaer, der samarbejder om undervisningen, projekterne og elevernes trivsel. I kommer til at mødes 3-4 timer ugentligt, hvor I sammen forbereder og udvikler jeres praksis. Skolens ressourcecenter støtter op om teamets og din undervisning og elevernes trivsel. 

Læringshuset er en projektskole, hvor projekterne er en stor del af skolens DNA. Vi er i gang med at udvikle og forfine projektformen. I alle teams er der en projektfacilitator, der guider teamet i planlægningen af projekterne og som ny lærer klæder vi dig på til denne arbejdsform.

Skolen ligger centralt i Hedehusene – kun to minutters gang fra Hedehusene St. Herfra er det 18 minutter til København H og 7 minutter til Roskilde St.

Lyder det som noget for dig – så send dit CV, ansøgning, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter til os gennem kommunens e-rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist er den 30. juli og samtaler vil blive afholdt i uge 31.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere oplysninger
Jobbet er en fastansættelse på 37 timer ugentligt, med opstart 1. oktober med mulighed for tidligere opstart.

Har du spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte indskolingsleder Sanne Laier Magnussen på 21 45 42 95. Du kan også sende en sms, så kontakter Sanne dig. 

Læs mere om Læringshuset på hjemmesiden og på Facebook kan du se hvad vi laver og hvordan vores hverdag ser ud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Høje-Taastrup Kommune, Skolebakken, 1, 2640 Hedehusene

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://htk.career.emply.com/ad/dansklaerer-til-indskolingen-pa-projektbaseret-skole/c173fz/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5872816

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet