Er du til 12-timers vagter og et tæt samarbejde med en omsorgsfuld familie, så søger en 15-årig pige med muskelsvind din støtte (Taastrup)

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pigen det hele drejer sig om Stillingen drejer sig om en 15-årig pige som har muskelsvind. Hun har brug for hjælp hele døgnet rundt grundet at hun bruger respirator og derudover har hun ingen funktion i arme eller ben.

Pigen bor men hendes familie i Taastrup, og du vil komme til at have et tæt samarbejde med en kærlig og omsorgsfuld familie. De gør meget ud af at du skal føle dig velkommen og godt tilpas når du møder på arbejde.

Derudover er det ikke et krav at du har erfaring med respirator, der vil forekomme grundig oplæring og uddannelse fra Respirationscenter Øst. Det vigtigste i denne forbindelse er, at du har lyst og mod på at lære noget nyt.Lange vagter men hele fridage Pigen har brug for din hjælp og støtte i 12-timer vagter, det er derfor en fordel hvis du har lyst til at arbejde i mange timer, som også gør at du har hele fridage. Stillingen er derudover en fuld dagsvagtstilling, i tidsrummet 8-20 og på 32 timer pr. uge (hver 3. weekend).

På vagterne handler det primært om at støtte og hjælpe, med det som pigen har brug for, når du er der. Arbejdsopgaverne kan derfor variere og kan eksempelvis være alt fra personlig pleje, hjælp til at komme rundt omkring, hjælp til at give måltider mm. Der vil forekomme grundig oplæring i hjemmet fra enten forældrenes side eller fra dine nye kollegaers.Brug dine kompetencer på en anden måde Vi søger en hjælper som er uddannet social- og sundhedsassistent og du kan derfor få mulighed for, at anvende dine kompetencer i en anden sammenhæng end du måske har gjort før.

Derudover søger vi en hjælper som er omsorgsfuld, rolig og nærværende. Det er endvidere vigtigt at du er komfortable med at begå dig i det private hjem og har en fornemmelse for, hvornår du skal trække dig.At blive en del af Olivia Danmark Som ansat er du sikret en række grundvilkår ud fra vores overenskomst med FOA. og du har endvidere en fast teamleder tilknyttet til sparring og spørgsmål. Derudover bliver du lønnet efter uddannelse og dine kvalifikationerTøv ikke med at søge stillingen Send gerne din ansøgning allerede i dag, vi holder samtaler løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte teamleder Sandra Svendsen på 30 20 65 42 eller pr. mail: sas@oliviadanmark.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

OLIVIA DANMARK A/S, Hørkær 20, 2., 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1615&ProjectId=146346&DepartmentId=18957&MediaId=4615&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848150

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet