Frivillighedspris går til ildsjæl i Hjernesagen

Foto: Greve Kommune. Britta Friis Kostending, en dedikeret frivillig i Hjernesagen Greve og Vestegnen, er blevet hædret med årets Frivillighedspris

Britta Friis Kostending, en dedikeret frivillig i Hjernesagen Greve og Vestegnen, er blevet hædret med årets Frivillighedspris for sin utrættelige indsats for borgere med hjerneskade. Prisen blev overrakt af Liselott Blixt, formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget, ved et dialogmøde på Strandcentret Plejecenter. Udover anerkendelsen modtog Britta en check på 8.000 kr. og en buket blomster.

Britta, der selv blev ramt af en senhjerneskade for 10 år siden, har sidenhen arbejdet utrætteligt for at forbedre forholdene for andre i samme situation. Hun har blandt andet startet afasifællesskabet, et tilbud til borgere ramt af afasi, en sygdom der påvirker evnen til at tale, forstå, læse og skrive.

Dialogmødet, hvor prisen blev uddelt, havde i år fokus på boliger til ældre og seniorer, og bød på oplæg, drøftelser og en paneldebat mellem Sundheds- og Omsorgsudvalget og Greve Seniorråd.


https://greve.dk/nyheder/2023/nyhedsskabelon
Kilde: Greve Kommune