Kok til stor kantine i Carlsbergbyen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Spændende og udfordrende mad, ingen weekend arbejde og fantastiske kolleger - lyder det som ingredienserne til dit næste job? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok eller cater i kantinen på Københavns Professions Højskoler på Humletorvet- og sørge for, at frokosten bliver dagens højdepunkt for gæsterne.

Compass Group – sund og kreativ mad med fokus på bæredygtighed og fællesskab

Hos Compass Group sørger vi for forplejningen til en bred vifte af virksomheder. Vi driver 380 kantiner i Danmark – og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige valg er omdrejningspunktet for vores indkøb, vores måde at tænke på og den måde vi laver mad til vores gæster. Derfor laver vi i Compass Group bl.a. mad ud fra 7 sæsoner med lokale råvarer og kreativ madlavning som grundelement.

Denne kantine er stor, så der er meget pulserende studiemiljø i den nye bydel og en masse fantastiske kollegaer. Det er her de store arrangementer sker, så er du gastronom nok til det?

Vores kollegaer fortæller at de bliver mange år i Compass Group, for de gode kollegaer”, ”tryghed” og ”frihed”.

Vi tilbyder mere end bare løn

Vi tilbyder en fast stilling med en lønpakke som er sammensat på følgende måde:

  • god grundløn, der reguleres årligt samt tillæg for overarbejde og arbejde på skæve tider
  • 7% fritvalgs opsparing, en slags bonus, der udbetales 2 gange årligt
  • 12% pension, 10% arbejdsgiverbidrag og 2% medarbejderbidrag
  • firmabetalt sundhedsordning, med mulighed for behandling hos f.eks. kiropraktor og fysioterapeut

Herudover har vi personaleforening, der tilbyder masser af arrangementer, personalefester og rabatordninger. Vi arbejder hver dag for et tæt samarbejde mellem drift og administration og som en af landets største kantineleverandører, er der gode muligheder for avancering og intern rokering.

Du skaber fundamentet i kantinen sammen med fantastiske kolleger

Det er altid særligt at være en del af et universitet, og Københavns Professions Højskoler er ingen undtagelse. Det går stærkt og de unge ved hvad de vil have. Som faglært kollega ved du hvad det vil sige at sætte et højt gastronomisk niveau og motiveres af at få dine kolleger til at trives og shine lige der hvor de er allerbedst. Som en del af et team af fagligt stærke medarbejdere, har du de bedste forudsætninger. Du bidrager med god energi og motiverer dine kollegaer til jeres fælles mål. I behandler hinanden med respekt, opbygger teamånd og udvikler jer.

Madøre med stor forkærlighed for fællesskab og vores gæster

Du ved, at bæredygtighed ikke kun handler om mad, men også om trivsel. Du går op i fællesskab og gode relationer på tværs af arbejdspladsen – og derfor nyder dine kolleger at arbejde sammen med dig.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • har en baggrund som kok, cater eller anden køkkenfaglig uddannelse
  • er ambitiøs og gerne vil udvikle dig faglig og personligt
  • er observant og har en god fornemmelse for, hvilken mad der gør gæsterne glade
  • er en foodie, der ikke kan lade være med at følge trendsene – så jeres køkken hele tiden udvikler sig.

Har vi vækket din appetit?

Tiltrædelse: 7. august 2023 eller løbende i forbindelse med opstart
Ansøgningsfrist: 15. august 2023

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre i denne annonce. Skriv nogle ord om dig selv, og vedlæg et CV.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Vi kan ikke vente med at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej 8 1. Sal, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://compassgroupdanmarkas.hr-on.com/show-job/156490?linkref=123451&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5878440

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet