Pædagog søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Livsglad og faglig pædagog søges til Lundebo, et dagtilbud hvor børn og voksne gør deres bedste.

Dagtilbud Lundebo er et integreret dagtilbud beliggende i Tune.

​Hos os er vi 120 skønne børn i alderen 1-6 år og 28 ansatte.

Vi er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser, vi har op til 16 vuggestuebørn på hver stue. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.

Vores børnehaveafdeling er med tre børnehavestuer, hvor den ene er en minibørnehave, hvor de yngste børnehavebørn starter måneden efter de er fyldt tre år. Vi er en pædagog og to medhjælpere på hver stue i børnehaven, men vores ønske er to pædagoger og en medhjælper på hver stue fremadrettet. Vi har op til 24 børnehavebørn på vores børnehavestuer.

Derfor kommer vi til at mangle endnu en dygtig pædagog, som sammen med de øvrige medarbejdere vi har i forvejen, vil hjælpe med at skabe en spændende og lærerig hverdag, for såvel store som små i Lundebo.Lundebo blev i 2023 re-certificeret idrætsinstitution, og vi søger derfor en pædagog, der ligesom os, kan lide at være i bevægelse!

Du vil blive tilknyttet en fast børnegruppe, men det må forventes at du er fleksibel og kan bidrage med ideer til arbejdet i hele Lundebo.

Vi forventer, at du er faglig velfunderet, har kendskab, og ser frem, til arbejdet med den nye styrkede læreplan, at du vil kunne bidrage aktivt med nye øjne til, at skabe inspirerende og udviklende læringsmiljøer for børnene.

Du må meget gerne være ambitiøs, kreativ og nytænkende i forhold til, at alle børn skal inkluderes i positive og udviklende fællesskaber.

Det vil være en fordel hvis du, ligesom os, er tilhænger af, og kan bidrage med erfaring omkring bevægelse og pædagogisk idræt, du skal naturligvis kunne lide at bruge din krop.

I Lundebo får du rigtig stor indflydelse på din dagligdag, men du vil skulle indgå i et tæt samarbejde med resten af husets personaler, om at skabe en udviklende hverdag for både børn og deres familier.

Vi bestræber os på, at dele børnegruppen så meget som muligt op i mindre enheder, for at skabe udviklende læringsmiljøer, hver eneste dag.Du må forvente at vi afholder ca. 11 årlige aftenmøder og 1-2 pædagogiske lørdage

Sidste dag for ansøgning til jobbet er fredag den 15.5.2024

Kandidater uden relevant uddannelse vil ikke blive taget i betragtning.

Løn og ansættelsesvilkår iht gældende overenskomst.

Der vil blive indhentet straffe – og børneattest ved ansættelse.Hvis du har lyst er du velkommen til en rundvisning i Lundebo

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt Dagtilbudsleder for yderligere info.

Jonas Gundtoft-Lund

Tlf.: 21447493 eller mail

jog@greve.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Greve Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lundebo, Integreret institution, Vestergårdsvej, 2670 Greve

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6035127

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet