BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Socialpædagog til deltidsstilling på RED Safehouse
Om RED Safehouse Sjælland
RED Safehouse er et tilbud til unge der flygter fra æresrelaterede konflikter, vold og negativ social kontrol. Vi er godkendt efter servicelovens §§ 66, 109-110 og har 19 akutpladser til unge mellem 16-30 år samt 13 pladser i overgangsboliger.
RED Safehouse har eksisteret siden 2005. Der er udviklet et bæredygtigt koncept, som tilbyder et unikt og helhedsorienteret tværfagligt tilbud. Vi skaber sikkerhed, tryghed og udvikler de unges selvstændighed.
Vi er organisatorisk forankret i RED Center mod æresrelaterede konflikter, som omfatter RED Rådgivning, et krisecenter for minoritetsetniske LGBT+ personer samt to Safehouses; et i Jylland og et på Sjælland. Vi er ca. 60 ansatte fordelt på forskellige fysiske adresser. Flere adresser er anonyme grundet sikkerhedshensyn. Vi samarbejder med kommuner, psykologer, politi, sundhedsvæsen og andre relevante aktører. Vi er kendetegnet ved en høj faglighed og en professionel tilgang.
Om stillingen
Stillingen er på 30 timer om ugen, hvor vagterne er fordelt på dag- og aftenvagt. Du vil skulle arbejde hver 3. weekend i et fast rul.
Som socialpædagog hos os arbejder du rehabiliterende ud fra et helhedsorienteret perspektiv. Den pædagogiske opgave er at arbejde relationsbaseret med empowerment indenfor en ramme, hvor sikkerhed er altafgørende. Du vil få ansvaret for at skabe den relationelle kontakt til den unge og lave løbende opfølgning på den enkeltes ønsker og mål, sammen med en socialrådgiverkollega.
De unge på RED Safehouse har brug for hjælp til håndtering af akutte krisereaktioner. Reaktionerne er ofte af kompleks karakter som selvskade, angstanfald m.m. Dertil oplever de fleste unge psykiske reaktioner af forskellig art, der kræver omsorg, tydelighed og opfølgning fra dig. Dette skal du kunne rumme og støtte de unge i. Det er vigtigt, at du samtidig kan sørge for at stemningen i huset ikke bliver for tung. Vi sætter pris på humor og smil.
I dagligdagen støttes de unge gennem fælles dagsaktiviteter, uddannelse eller arbejde. Formålet er at understøtte deltagelse i samfundet i det omfang hensynet til deres sikkerhed og psyke tillader det. Vi understøtter fremtidsmuligheder, økonomisk uafhængighed, mulighed for at danne nye sociale netværk og forsøger at hjælpe de unge til at skabe en stabil hverdag.
Vores hverdag er præget af akutte hændelser og forskelligartede opgaver i forbindelse med de unges individuelle behov. Du vil derfor skulle navigere i en spændende og omskiftelig hverdag, hvor dagene sjældendt ligner hinanden. Der skal ofte handles hurtigt på baggrund af faglige vurderinger af, hvad der er den bedste løsning i øjeblikket.
Der arbejdes endvidere med de nære dagligdags aspekter. Gennem omsorg og anerkendelse støttes de unge i de udfordringer de møder. Det kan dreje sig om alt fra vejledning og støtte under kriser eller følelsesmæssige reaktioner, til at understøtte i praktiske opgaver, så som madlavning, rengøring, forvaltning af økonomi, etc.
Hovedopgaver:
- Bistå med akut krisehjælp.
- Indgå i tværfagligt samarbejde med socialrådgivere som kontaktperson for 3-5 unge.
- Planlægge og udføre daglige fælles aktiviteter med de unge i samarbejde med pædagogiske kollegaer.
- Få hverdagen i huset til at fungere i samarbejde med de unge, herunder madlavning og andre praktiske opgaver.
- Støtte og udfordre de enkelte unge ud fra deres behov - det kan være følelsesmæssigt, socialt eller praktisk.
Din profil:
- Du er uddannet socialpædagog eller har anden relevant socialfaglig baggrund med solid erfaring.
- Psykiatrisk erfaring er en fordel.
- Du har kulturel forståelse og indlevelsesevne. Kendskab til målgruppen er en fordel.
- Du brænder for at arbejde med denne særlige målgruppe.
- Du har en motiverende tilgang, hvor du evner at stille krav og fastholde aftalte rammer.
- Du er faglig velfunderet, fleksibel og omstillingsparat.
- Du kan indgå i et tværfagligt samarbejde med andre faggrupper, men også arbejde selvstændigt.
- Du kan bevare roen og overblikket i pressede situationer.
- Du trives med og har gerne erfaring med skiftende arbejdstider.
- Kørekort er en fordel.
Vi tilbyder:
- Et job hvor din indsats er med til at gøre en forskel for de unges fremtid.
- En mulighed for at være med til at videreudvikle et unikt tilbud for unge, som oplever æresrelaterede konflikter og vold i familien.
- Grundig faglig oplæring om problematikkerne og i de nødvendige rutiner på RED Safehouse.
- Mulighed for et udviklende job med en høj grad af tværfaglighed.
- Dedikerede kollegaer med høj faglighed, engagement og humor.
- Løn og ansættelse efter overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og SL.
Har du spørgsmål om stillingen kan du ringe til afdelingsleder Karin Øgaard Petersen tlf.: 20561962 (i ugerne 29-30-31) og til faglig leder Ellen Mollerup-Degn tlf.: 22326014 (i ugerne 32-33-34).
Se evt. mere på www.red-center.dk
Ansøgningsfrist d. 23. august 2023 kl. 12. Vi afholder ansættelsessamtaler d. 28. august 2023. Stillingen ønskes besat fra d. 1. oktober 2023.
Vi ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle uanset alder, køn, seksuel orientering, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Ansøgningen
Send en ansøgning pr mail til job.safehouse1@red-center.dk
Ansøgningen bedes vedlagt CV, dokumentation for uddannelse, samt referencer.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Greve Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
RED Center mod æresrelaterede konflikter, Postboks, 2630 Taastrup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 24-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Via e-mail: job.safehouse1@red-center.dk
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5874415